Tonttipäivää vietettiin 25.5.2019. Näe tunnelmat täältä!
 
Unelmoitko omakotitontista rantamaisemassa palveluiden, koulujen ja harrastusten lähellä?
 

VIP-tonttipäivässä tutustutaan Pälkäneen uusiin Roholan, Lomakodin ja Nenäpään omakotialueisiin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja vieraillaan kiinnostavissa rakennuskohteissa.

Pälkäneen kunta järjestää ilmoittautuneille Tampereen Keskustorilta lähtevän kuljetuksen ja ohjelman lisäksi aamukahvin sekä maistuvan lounaan paikallisessa ravintolassa. Bussillinen VIP-vieraita saa myös mukaansa Pälkäne-tuotteita ja paikallisten kesäkohteiden lahjakortteja sisältävän lahjakassin. Osallistuminen on ilmaista. Paikalle voi saapua myös omalla kuljetuksella, mutta ruoka sekä muut edut koskevat vain bussikuljetukseen ilmoittautuneita.

VIP-tonttipäivän ohjelma la 25.5.2019

9.00: Bussikuljetus lähtee Tampereen Keskustorilta.
Millainen Pälkäne on elää ja asua? Miten Pälkäne haastaa Tampereen? Puolen tunnin matkalla kuullaan Pälkäneestä kaikkine mahdollisuuksineen elinkeinojohtaja Jaana Koiviston ja Sp-Kodin kiinteistönvälittäjä Erika Pohjolan kertomana. Bussiin voi nousta sovittaessa myös matkan varrelta. Reitti kulkee Teiskontietä ja VT12:ta pitkin, ja bussi pysähtyy myös Kangasalan keskustassa.

9.30–10: Aamukahvi Aapiskukolla. Sisältää kahvin tai teen sekä makean tai suolaisen kahvileivän.

10.15: Tutustuminen Roholan asuinalueeseen.

11.15: Tutustuminen Lomakodin asuinalueeseen, vierailu K-Rauta Pälkäneen talonäyttelyssä tutustumassa kahteen näyttelytaloon.

12.15: Siirtyminen bussilla joen toiselle puolelle tutustumaan Nenäpään asuinalueeseen.

13–14.00: Noutopöytälounas paikallisessa ravintolassa. Mahdollisuus kierrellä Onkkaalan kesänavaustapahtumassa Pälkäneen keskustassa.

14.00: Bussikuljetus Pälkäneen K-Rautaan, jossa ostosaikaa ja kesänavauspäivän tarjouksia.

15.30: Paluu bussikuljetuksella, välipysähdykset tarvittaessa.

16.00: Saapuminen Keskustorille

Ilmoittautuminen

Mukaan mahtuu 50 nopeinta ilmoittautujaa perheineen.

Varaa paikkasi 20.5. mennessä Jaana Koivistolta: jaana.koivisto [at] palkane.fi tai 050 521 5240.
Kerrothan ilmoittautuessasi aikuis- ja lapsiosallistujien määrän, ruoka-aineallergiat sekä pysäkin, jos nousette bussiin muualta kuin Keskustorilta.

Lisätietoja: palkane.fi/tonttipaiva ja tapahtuman Facebook-event.