Pirkanmaan seudun asumisen, rakentamisen ja remontoinnin ykköstapahtuma Asta-messut 2020 veti Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen yli 12 000 kävijää!

Uudistuneen tapahtuman kävijämäärä kasvoi yli 1800 messuvieraalla. Moni kävijöistä poikkesi myös Pälkäneen osastolla, josta tänä vuonna vastasivat Tauko-kahvilan nuoret yrittäjät. Osastolla oli myös tavattavissa rakennustarkastaja Tuomas Tikka, jolta kyseltiinkin mitä moninaisimpia Pälkäneelle rakentamiseen liittyviä kysymyksiä. Tarjolla oli paljon tietoa Pälkäneen tonttitarjonnasta, Roholan lisäksi myös esimerkiksi pian myyntiin tulevista, uusista alueista Tommolasta ja omarantaisista Vohlisaaren tonteista - sekä Tauon tuoretta, itse leivottua pullaa. Pullia menikin viikonlopun aikana hurjat 700 kappaletta!

Taukolaiset kertovat viikonlopusta näin: "Meidän pisteellä oli hyvä meininki! Saatiin paljon hyviä keskusteluja  aikaiseksi ja pidimme myös messujen tunnelmasta. Menisimme mielellämme uudestaankin messuille edustamaan Pälkänettä ja meitä!" Kuulostaa oikein hyvältä, eikö vain?

Kiitos kaikille kävijöille - nähdään messuilla taas ensi vuonna (ja toivottavasti Tauossa Kostia Areenalla ja muuallakin Pälkäneellä sitä ennen!)