Kohta on taas Asta-messujen aika! Vuoden 2020 messut pidetään tutusti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 31.1.-2.2.2020. Myös Pälkäneen kunta on mukana messuilla: esillä ovat Roholan lisäksi muun muassa uudet Tommolan ja Vohlisaaren pientalotontit.

Messuemäntinä Pälkäneen osastolla toimivat tänä vuonna Tauko-kahvilan tytöt. Taukohan on yrittäjyydestä kiinnostuneiden Pälkäneen lukiolaisten perustama ja pyörittämä kahvila, joka toimii Kostia Areenalla. Kahvila on valloittanut pälkäneläisten sydämet (tytöt mm. valittiin Vuoden nuoriksi pälkäneläisiksi 2018), ja nyt on aika valloittaa myös Tampere!

Messuosastolla kannattaa siis poiketa tutustumassa tontteihin ja maistelemassa Tauon herkullisia, tuoreita pullia. Tavattavissa on myös Pälkäneen rakennustarkastaja Tuomas Tikka (pe-la.)

Mitkä Asta-messut?

Asta on Pirkanmaan suurin asumisen ja rakentamisen  messutapahtuma. Asta-messuilta löydät vastauksia suuriin ja pieniin kotiunelmiin. Vuoden 2020 Asta-messujen kantavia teemoja ovat tulevaisuuden asuminen ja arjen luksus. Messuilta saat ideoita, tietoa, palveluita ja tuotteita oman kodin rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen.

Uuden kodin rakentajalle on luvassa myös mielenkiintoista ohjelmaa, esimerkiksi

  • Camp Harjula -vlogien tekijä, omakotitaloa rakentava juontaja Marianne Harjula kertoo sunnuntaina hyödyllisiä vinkkejä ensirakentajille ja
  • Trä Groupin toimitusjohtaja Thomas Noreila puhuu lauantaina aiheesta Terveellinen ja kestävä rakentaminen. Hän tarkastelee, mitä kestävä ja terveellinen rakentamisen itse asiassa tarkoittaa ja miten voisimme muuttaa rakentamisen suuntaa paremmaksi

Nähdään Astassa!