Infoa paalutuksesta - kotiroholasta.fi

Jos olet lukenut Roholasta lähialueen medioissa (esim. Aamulehti 21.5.2019), jutuissa muistetaan aina mainita, kuinka Roholan ensimmäisen vaiheen tontit täytyy paaluttaa. Se on ihan totta, mutta onko paalutus oikeasti niin vaivalloista kuin jutuissa yritetään viestittää? Tässä pieni infopaketti asiaa miettiville.

Pälkäne on ihana asuinpaikka perheille
Unelmoitko omakotitontista rantamaisemassa palveluiden, koulujen ja harrastusten lähellä?
 

VIP-tonttipäivässä tutustutaan Pälkäneen uusiin Roholan, Lomakodin ja Nenäpään omakotialueisiin puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta ja vieraillaan kiinnostavissa rakennuskohteissa.

Rantamaisema

Ilta-Sanomissa listattiin 10 hyvää syytä muuttaa Pälkäneelle. Hyviä syitä ne olivatkin, mutta eihän kymmenen syytä riitä alkuunkaan kertomaan, kuinka mainio paikka Pälkäne on asuinpaikkana! Siksipä tässä 10 hyvää syytä lisää muuttaa Pälkäneelle, Roholaan!

Järviruokoa

Roholasta on suunniteltu pientalovaltainen, mukava asuntoalue, jossa väljyys ja maaseutumainen asuminen mahdollistuvat. Asemakaavassa on osoitettu yhteensä 180 uutta omakotitonttia ja 25 kytkettyjen asuinpientalojen tonttia. Mutta millainen asuinalueesta oikeasti tulee?  Roholan uudella asuinalueella vaihtelevat puistot, pienviljelyalueet ja asuintalot. Kaava sallii pienet mummonmökit ja isommat omakotitalot. Vai sopisiko perheellesi ekologinen hirsitalo? Sekin onnistuu Roholassa!

Lapset rannalla Pälkäneellä

Pälkäne on jälleen mukana Tampereella Kotimaan Matkailumessuilla 12.-14.4.2019. Tänä vuonna Visit Pälkäne on mukana Pirkanmaan yhteisosastolla E710, jonka teemana on Pirkanmaan saunakierros!

Vuoden 2019 liikuntapaikka Kostia Areena

Kostia Areena on Vuoden liikuntapaikka 2019!

Palkinnon antoivat Opetus- ja kulttuuriministeriön rakennusneuvos Erja Metsäranta ja Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntayksikön päällikkö Ismo Myllyaho Tampereen Sportec-messujen yhteydessä. Vuosittainen tunnustus jaettiin jo viidennentoista kerran.

Mammuttikodin kaunis hirsitalo Roholaan

Pälkäneen kunta ja Mammuttikoti tekevät yhteistyötä, jotta sinä saisit unelmiesi kodin Roholan alueelle!

Miltä kuulostaisi 4 h + k hirsitalo alle 300 000 eurolla tontteineen? Jopa nurmikko kylvetään valmiiksi!

Tilaa syöte Blogi