Mammuttikodin kaunis hirsitalo Roholaan

Pälkäneen kunta ja Mammuttikoti tekevät yhteistyötä, jotta sinä saisit unelmiesi kodin Roholan alueelle!

Miltä kuulostaisi 4 h + k hirsitalo alle 300 000 eurolla tontteineen? Jopa nurmikko kylvetään valmiiksi!

Rohola-osasto Asta-messuilla 2019

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna tapahtui: Tampereen Asta-messuilla kävi yli 11 000 kävijää, ja moni heistä poikkesi myös Pälkäneen messuosastolle. Tänä vuonna Pälkäneen pääteemana oli Roholan alue ja kevään huippukampanja.

Pälkäneen messuosasto Astassa 2019

Pirkanmaan suurimmat rakentamisen ja asumisen messut, Asta-messut ovat taas ovella! 1.-3. helmikuuta 2019 tapahtuu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, ja Pälkäneen kunta on tietenkin myös mukana.

Pälkäne tarjoaa mainiot mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen

Alamäkipyöräily, frisbeegolf, vesiurheilu, ratsastus, trail running... Pälkäneellä asuessa aika ei käy pitkäksi! Aktiivisen ihmisen harrastukset ovat lähellä kesät talvet. Laskettelijoille tuttu Sappeen matkailukeskus on vain n. 30 minuutin ajomatkan päässä Roholasta; frisbeegolfradalle ja Pälkäneen uudelle liikuntakeskus Kostia-areenalle matka taittuu nopeasti myös jalkaisin.

Roholan alueen peltoja

Pälkäneellä on todella helppoa suosia lähiruokaa! Kesäisin kunta on täynnä tilamyymälöitä, joista on helppoa ja mukavaa ostaa mukaan paitsi marjat myös monenlaiset vihannekset, rieskat, leivät, juustot ja lihat. Vuoden ympäri Roholankin lähikaupat tarjoavat omalla kylällä kasvatettuja ja valmistettuja herkkuja. Tutustu vaikkapa Heikkilän Juustolaan, Penttilän rieskaleipomoon ja monesti palkittuun Rönnvikin viinitilaan!

Kuvittele lämmin kesäpäivä, jolloin olisi mukavaa tehdä jotain rentouttavaa jossain, mihin voisi kävellä tai pyöräillä. Roholasta kipaisee nopeasti esimerkiksi uimarannalle tai skeittaamaan. Myös tuliterä liikuntahalli on aivan vieressä. Myös koulu ja kirjasto sijaitsevat sopivan kompaktissa Pälkäneen keskustassa.

Pälkäneellä lapset viihtyvät

Pälkäneellä on perheille tekemistä muutenkin, kuin vain lomalla. Katso video ja näe itse! Muutamia videolla näkyviä lasten suosimia kohteita Pälkäneellä ovat mm. Syrjysen Strutsitila, Suttisen marjatila sekä Niitty-Seppälän Kesätori ja kotieläinpiha. Talleja Pälkäneellä on monia! Videolla vilahtaa myös Kostianvirta ja sen rannalla sijaitseva frisbeegolf-rata. Tiesitkö, että molemmat sijaitsevat aivan Roholan vieressä?

Tilaa syöte Blogi