Pälkäne tarjoaa mainiot mahdollisuudet monipuoliseen harrastamiseen

Alamäkipyöräily, frisbeegolf, vesiurheilu, ratsastus, trail running... Pälkäneellä asuessa aika ei käy pitkäksi! Aktiivisen ihmisen harrastukset ovat lähellä kesät talvet. Laskettelijoille tuttu Sappeen matkailukeskus on vain n. 30 minuutin ajomatkan päässä Roholasta; frisbeegolfradalle ja Pälkäneen uudelle liikuntakeskus Kostia-areenalle matka taittuu nopeasti myös jalkaisin.

#kotiroholasta kokonaiskilpailun voitti Kirsti ehdotuksellaan. Onnea isosti Kirstille.

Saara, Tomppa ja Iida ovat ottaneet Kirstin unelman työn alle. Kirsti halusi ideoita takapihalleen, sekä keittiöönsä. Pälkäne tarjoaa voittajalle tämän työn ja muotoilijamme ovatkin jo vauhdissa.

Roholan alueen peltoja

Pälkäneellä on todella helppoa suosia lähiruokaa! Kesäisin kunta on täynnä tilamyymälöitä, joista on helppoa ja mukavaa ostaa mukaan paitsi marjat myös monenlaiset vihannekset, rieskat, leivät, juustot ja lihat. Vuoden ympäri Roholankin lähikaupat tarjoavat omalla kylällä kasvatettuja ja valmistettuja herkkuja. Tutustu vaikkapa Heikkilän Juustolaan, Penttilän rieskaleipomoon ja monesti palkittuun Rönnvikin viinitilaan!

Kuvittele lämmin kesäpäivä, jolloin olisi mukavaa tehdä jotain rentouttavaa jossain, mihin voisi kävellä tai pyöräillä. Roholasta kipaisee nopeasti esimerkiksi uimarannalle tai skeittaamaan. Myös tuliterä liikuntahalli on aivan vieressä. Myös koulu ja kirjasto sijaitsevat sopivan kompaktissa Pälkäneen keskustassa.

Pälkäneellä lapset viihtyvät

Pälkäneellä on perheille tekemistä muutenkin, kuin vain lomalla. Katso video ja näe itse! Muutamia videolla näkyviä lasten suosimia kohteita Pälkäneellä ovat mm. Syrjysen Strutsitila, Suttisen marjatila sekä Niitty-Seppälän Kesätori ja kotieläinpiha. Talleja Pälkäneellä on monia! Videolla vilahtaa myös Kostianvirta ja sen rannalla sijaitseva frisbeegolf-rata. Tiesitkö, että molemmat sijaitsevat aivan Roholan vieressä?

Kostianvirta

Unelmoi koti Roholasta -kilpailu on nyt päättynyt Instagramin puolella ja voittajatyö on valittu! #kotiroholasta-kanavaa Instagramissa kannattaa kuitenkin yhä seurailla! Tunnelmia Pälkäneeltä, Roholasta ja kenties vielä muitakin kilpailuja tulossa!

Laipanmaan retkeilyalueelle on Roholasta lyhyt matka

Tiesitkö, että Pälkäne on aivan trendin huipulla mitä tulee luontomatkailuun? Katso video ja näe itse!

Tilaa syöte Blogi