Rohola Pälkäne

Pälkäneeltä löytynee sopiva tontti ihan jokaiselle! Niitty-Seppälän isäntä ja kunnanvaltuutettu Jukka Kittilä esittelee Pälkäneen keskustan tuntumaan rakentuvaa asuinaluetta, Roholaa ja puhuu vähän mansikoistakin. Katso komeat ilmakuvat ja tutustu Roholaan videon välityksellä!

Maalle asumaan -messut 2020

Tervetuloa Maalle asumaan ja Voi hyvin Pälkäneellä -yhteismessuille! Messut järjestetään Yrittäjän päivänä 5.9.2020 klo 12-15 verkossa, osoitteessa messut.palkane.fi.

Honka Lumi hirsikoti Roholaan nyt varattavissa

Myynnissä nyt! Rakennuta Roholaan avaimet käteen -periaatteella muuttovalmis & moderni Honka Lumi -hirsikoti.

Pieniä taloja Roholaan

Roholaan pääsee nyt rakentamaan myös minitaloja pienille tonteille sekä yhdistelemään tontteja isommiksi kokonaisuuksiksi!

Nopea Pälkäneen Valokuitu myös Roholassa

Pälkäneellä on oma valokuituverkko - Pälkäneen Valokuitu. Vuodesta 2020 verkko kattaa koko kunnan! Myös kaikille Roholan tonteille saa kuidun kohtuuhintaan. Roholassa etätyöt onnistuvat!

Parasta aikaa Pälkäneellä - onko sinusta maalle asumaan? Katso video ja päätä itse!

Rantamaisema

Ilta-Sanomissa listattiin 10 hyvää syytä muuttaa Pälkäneelle. Hyviä syitä ne olivatkin, mutta eihän kymmenen syytä riitä alkuunkaan kertomaan, kuinka mainio paikka Pälkäne on asuinpaikkana! Siksipä tässä 10 hyvää syytä lisää muuttaa Pälkäneelle, Roholaan!

Tilaa syöte Blogi